Треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев задраска още двама от чужденците

...
Треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев задраска още двама от чужденците
Коментари Харесай

Какво става в Разград? Петев изрита още 2 от звездите, отлъчените вече са 6

Треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев задраска още двама от чужденците в състава. Това са централният бранител Игор Пластун и фланговият нападател Рик Джонатан.
Те не попаднаха измежду картотекираните за същинската фаза в Лигата на конференциите. Разградчани са в група Н с Фенербахче (26.10. – година, 09.11. – д.), Спартак Търнава (21.09. – д., 30.11. – г.) и Нордселанд (05.10. – година, 14.12. – д.). Наставникът на „ орлите “ обаче ще може да разчита на последното попълнение – 24-годишния французин Мунир Шуиар, който дойде в последните дни на трансферния прозорец. Крилото бе взет за заместител на продадения в ПАОК Кирил Десподов.
Пластун и Рик се причислиха към станалия към този момент много дълъг лист от иностранци, които изгоряха. Дори за дуелите в Първа лига в Лудогорец не разчитаха на бранителя Педро Енрике и нападателя Дорин Ротариу, като последният бе освободен. След това от състава изпаднаха Пипа (б.а. – даден чартърен в Уест Бромич) и Раи Насименто. Сега пристигна ред и на украинеца и бразилското крило. Разградчани още не са намерили нови отбори на Енрике и Раи, които ритат за дубъла. Явно към тях ще се причислят и Пластун и Рик, които обаче ще влизат и в ротацията на първия отбор, написа „ Тема Спорт “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР